Hallo buren!

Rico en ik hebben onlangs een nieuwe vestiging geopend in Rotterdam. We zijn er enorm trots op. Als nieuwe buren nodigen wij je graag uit om kennis te maken met ons fitnessconcept. Begin je week sterk of blaas wat stoom af na een drukke dag, dan kun je fit, ontspannen en vol zelfvertrouwen er weer tegenaan. Onze prachtige sportclub waar je los kunt gaan op bokszakken, sterker worden op fitnessapparaten en tot rust komen in de yogaruimte is op loopafstand! Vul hieronder gegevens in van een klant of relaties om hen 25% korting te bieden en samen te kunnen sporten bij The Kickboxing Society.

240411-TheKickboxingSociety-Unfound-MVF-6

Deel je korting

arrow

"*" geeft vereiste velden aan


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

The KICKBOXING SOCIETY Rotterdam-Centrum

Wijde Kerkstraat 5
3011 GE Rotterdam

info@thekickboxingsociety.com
085 401 08 64

Bekijk meer

Rotterdam Centrum
boksende mensen

Ontdek Kickboksen in Groepsverband

“Elke dag werken aan mijn lichaam en geest is voor mij als topsporter standaard. Het gevoel van vooruitgang en trots is geweldig, en ik raad het iedereen aan. Kickboksen draait om kracht, flexibiliteit, conditie en mentale balans. Bij The Kickboxing Society hebben we deze trainingsvormen voor iedereen toegankelijk gemaakt die fit wil zijn zonder de ambitie om ooit tegenover een tegenstander te staan.”

Schrijf je vandaag in voor een gratis proefles en ontdek zelf wat kickboksen in groepsverband voor jou kan betekenen!

Over ons

Elke workout bij The Kickboxing Society doe je in groepsverband en is high-energy. Het gaat niet alleen om de stoten en trappen; het draait allemaal om het verhogen van je zelfvertrouwen, ontstressen en de fitste versie van jezelf te worden. Stap een van onze prachtige clubs binnen en ontdek hoe fitness verrassend anders kan zijn. Onze deuren staan open voor iedereen, van beginners tot doorgewinterde sporters.