A community that
never gives up

Welkom bij onze Society. Een breed aanbod van unieke, op kickbokstraining gebaseerde full body workouts voor zowel beginners als gevorderde sport-enthousiastelingen en alles wat daar tussenin zit, onder begeleiding van deskundige coaches die zien waar je staat en aanvoelen waar je naartoe wilt. We zijn er om je vragen te beantwoorden, informatie te geven en je op alle mogelijke manieren te helpen. Heb je vragen, ben je benieuwd naar meer informatie over The Kickboxing Society of wil je eens langskomen op een van onze locaties? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. We verwelkomen je graag binnenkort bij onze Society.

Contact us

Bel ons op werkdagen tussen 9-12 via 085 401 08 64 of neem contact op via ons contactformulier.

Heb je vragen, ben je benieuwd naar meer informatie over The Kickboxing Society of wil je eens langskomen op een van onze locaties? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. We verwelkomen je graag binnenkort bij onze Society.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe kan ik lid worden?
Je kan jezelf via onze website inschrijven door al je gegevens achter te laten en een lidmaatschap te kiezen. Je kan dit natuurlijk ook doen na het volgen van een proefles bij een van onze trainers.
Kan ik mijn lidmaatschap bevriezen?
Iedere member mag per jaar maximaal 8 weken het lidmaatschap pauzeren, ongeacht de reden. Dit is een service die wij aanbieden omdat we begrijpen dat flexibiliteit soms fijn is. Wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt of zwanger bent kunnen we je lidmaatschap voor een langere tijd pauzeren, dit kan in overleg.

Om de pauze te starten kun je ons mailen met je naam en de locatie waar je lid bent. Geef vervolgens de start en einddatum van de gewenste pauze aan. Na afloop van die datum wordt je lidmaatschap automatisch weer actief en kun je weer bij ons komen trainen. Over de gepauzeerde periode ontvang je geen incasso’s. Tenzij de factuur al in de verzendlijst stond voor het aanvragen van de pauze. Deze kunnen wij dan niet tegenhouden en zal worden geïncasseerd. Facturen die al betaald zijn, bevatten soms dagen die binnen de pauze vallen. Deze dagen worden automatisch verrekend als tegoed na de pauze. Let op: de einddatum van je contract schuift mee op en pauzeren met terugwerkende kracht is niet mogelijk.
Heb ik een opzegtermijn?
Als je de duur van je gekozen lidmaatschap hebt volbracht dan is de opzegtermijn bij een maandelijks lidmaatschap een volledige kalendermaand. Bij een 4 wekelijks lidmaatschap is de opzegtermijn een volledige periode van vier weken.
Bij opzegging maak je de eventueel resterende periode van de lopende vier weken nog af en loopt je abonnement door tot het einde van de daaropvolgende vier weken.
Mag ik een introducee meenemen?
Ja, dat mag zeker. Laat ons weten welke les jullie samen willen volgen met de naam van hem/haar, dan melden wij degene aan voor de les.