Kickboksen voor vrouwen in Almere biedt een unieke kans om fitter, sterker en zelfverzekerder te worden. Bij The Kickboxing Society ontdekken vrouwen van alle leeftijden hoe kickboksen niet alleen een intensieve fysieke uitdaging is, maar ook een manier om je mentale kracht te vergroten. Onze lessen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwelijke deelnemers, met aandacht voor techniek, zelfverdediging en conditieopbouw in een motiverende en ondersteunende setting.
Een groep Kickboxing Society-leden in actie tijdens een intense trainingssessie.

Voordelen van kickboksen voor vrouwen

Kickboksen voor vrouwen in Almere is meer dan alleen een sport; het is een effectieve tool voor persoonlijke ontwikkeling. De trainingen bevorderen niet alleen fysieke kracht, maar ook zelfvertrouwen en assertiviteit. Het regelmatig beoefenen van deze sport kan helpen bij het verlichten van stress, het versterken van de gezondheid en het bieden van een manier om dagelijkse stress te ontladen. Vrouwen die kickboksen beoefenen, melden vaak verbeteringen in hun lichaamssamenstelling, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Deze sport helpt ook bij het scherpen van de mentale focus en het verhogen van de reactiesnelheid, wat voordelig is in zowel privé- als werkgerelateerde situaties.
Een vrouw spot een man tijdens het bankdrukken.

Aangepaste programma’s voor elk niveau

Bij The Kickboxing Society zijn we ons bewust dat elke vrouw uniek is. Daarom leveren we aangepaste programma’s die bedoeld zijn voor beginners tot gevorderden. Kickboksen voor vrouwen in Almere is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Onze professionele trainers zijn ervaren in het aanpassen van oefeningen en routines om alle deelnemers te motiveren, terwijl ze een veilige en betrouwbare training verzekeren. Elke les wordt nauwkeurig voorbereid om ervoor te zorgen dat alle deelnemers zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo, met adequate ondersteuning en uitdagingen om door te gaan met verbeteren.

Onze gemeenschap

Kickboksen voor vrouwen in Almere gaat ook over het opbouwen van een gemeenschap. Bij ons vind je een ondersteunend netwerk van mede-sporters die elkaar aanmoedigen en motiveren. Het samen trainen creëert een band en zorgt voor een gezellige en collaboratieve atmosfeer, waarbij elke klasse voelt als een samenzijn met vrienden. Onze leden waarderen de empowerende en inclusieve atmosfeer die kenmerkend is voor onze sportschool, waar alle deelnemers welkom zijn en waar elke prestatie wordt gevierd.
Kom langs bij The Kickboxing Society en maak deel uit van onze actieve gemeenschap. Of je nu je fysieke fitheid wilt optimaliseren, nieuwe zelfverdedigingstechnieken wilt beheersen, of gewoon op zoek bent naar een vermakelijke manier om stress te verminderen, kickboksen voor vrouwen in Almere biedt het allemaal. Neem contact met ons op via onze website of kom langs bij onze Almere in Almere om je eerste les gratis te proberen. Ontdek hoe je met kickboksen niet alleen sterker en fitter kunt worden, maar ook een nieuwe passie kunt vinden in een motiverende en versterkende sfeer.
Join
now!

JOIN THE SOCIETY

Ontdek hoe goed het voelt om je te omringen door anderen met dezelfde missie. The Kickboxing Society is your society. Kom vrijblijvend kennismaken. Jouw transformatie begint nu. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende proefles in Kickboksen voor vrouwen in Almere.

Contact us

Bel ons op werkdagen tussen 9-12 via 085 401 08 64 of neem contact op via ons contactformulier.

Hoe kan ik lid worden?
Je kan jezelf via onze website inschrijven door al je gegevens achter te laten en een lidmaatschap te kiezen. Je kan dit natuurlijk ook doen na het volgen van een proefles bij een van onze trainers.
Kan ik mijn lidmaatschap bevriezen?
Iedere member mag per jaar maximaal 8 weken het lidmaatschap pauzeren, ongeacht de reden. Dit is een service die wij aanbieden omdat we begrijpen dat flexibiliteit soms fijn is. Wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt of zwanger bent kunnen we je lidmaatschap voor een langere tijd pauzeren, dit kan in overleg.

Om de pauze te starten kun je ons mailen met je naam en de locatie waar je lid bent. Geef vervolgens de start en einddatum van de gewenste pauze aan. Na afloop van die datum wordt je lidmaatschap automatisch weer actief en kun je weer bij ons komen trainen. Over de gepauzeerde periode ontvang je geen incasso’s. Tenzij de factuur al in de verzendlijst stond voor het aanvragen van de pauze. Deze kunnen wij dan niet tegenhouden en zal worden geïncasseerd. Facturen die al betaald zijn, bevatten soms dagen die binnen de pauze vallen. Deze dagen worden automatisch verrekend als tegoed na de pauze. Let op: de einddatum van je contract schuift mee op en pauzeren met terugwerkende kracht is niet mogelijk.
Heb ik een opzegtermijn?
Als je de duur van je gekozen lidmaatschap hebt volbracht dan is de opzegtermijn bij een maandelijks lidmaatschap een volledige kalendermaand. Bij een 4 wekelijks lidmaatschap is de opzegtermijn een volledige periode van vier weken.
Bij opzegging maak je de eventueel resterende periode van de lopende vier weken nog af en loopt je abonnement door tot het einde van de daaropvolgende vier weken.
Mag ik een introducee meenemen?
Ja, dat mag zeker. Laat ons weten welke les jullie samen willen volgen met de naam van hem/haar, dan melden wij degene aan voor de les.